Ajánljuk az Anita Apartman Sopront! és a Hegykő-Apartmant!

Sopron és környékén számtalan lehetőség adódik a szabadidő eltöltésére. Hegykőn ,az egész évben nyitva tartó termálfürdő a hat hektáros halastó a település határában; a Fertő-tavat megkerülő közel 120 km-es nemzetközi kerékpárút; Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize a Fertő-tó mind-mind kellemes kikapcsolódást nyújtanak az ide látogatóknak.

Soprontól 22 km-re található Fertőd, az egykori Eszterháza, ahol Magyarország egyik legszebb kastély együttesét a “magyar Versailles”-t, az Eszterházy Kastélyt tekinthetik meg.
Soprontól 13 km-re helyezkedik el a nagycenki Széchenyi Kastély, ahol a legnagyobb magyar, gróf Széchenyi István is élt. Ugyancsak itt tekinthetik meg a Széchenyi Múzeumvasutat is, ahol gőzmozdonyok által hajtott nosztalgia kisvasút is működik. A fertőrákosi kőfejtő; a határ közeli síterepek rengeteg kirándulási lehetőséget nyújt. Ha pedig Hegykőt választják, ajánljuk a Regina Apartmant vagy a Székely – LAK-ot. Soprontól kb. 15 km-re található Forchtenstein (Frakno), ahol az Esterházy várat tekinthetik meg, de érdemes megnézni a Soprontól 8 km-re fekvő Eisenstadtban a gyönyörűen berendezett ugyancsak Esterházy kastélyt.

Nyáron kellemes felüdülést jelent a közeli Marchenpark vagy a Lutzmannsbug-i Sonnentherme élményfürdő is, de a télen pihenőket a közeli Semmering lejtői is várják.